Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

15
Aprīlis
Otrdiena
18:00

Apslēptās patiesības I

Nabaklab
Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga, Latvija, LV-1010

15. aprīlī klubā "Nabaklab" notiks KINO BIZE spēlfilmu seanss un lekcija "Apslēptās patiesības I".

Programmā:

Plkst. 18.00 - Marijas žēlastības / Maria Full of Grace ( Rež. Džošua Marstons / Joshua Marston. Kolumbija, ASV, Ekvadora, 2004, 101 min.).

Marijai ir septiņpadsmit gadu. Viņa ir stāvoklī un dzīvo mazā ciematā Kolumbijā. Viņa uztur savu ģimeni, strādājot puķkopības uzņēmumā, līdz tiek atlaista. Nespējot atrast jaunu darbu, Marija piekrīt narkotiku pārvadāšanai uz ASV ar sešdesmit divām kokaīna kapsulām vēderā. Ierodoties Ņujorkā, viss nenotiek pēc plāna.

Katalīna Sandino Moreno nominēta Oskaram, kā arī ieguvusi Berlīnes Starptautiskā filmu festivāla balvu par labāko aktrisi galvenajā lomā. Filma ieguva Sandensas skatītāju balvu, Berlīnes Starptautiskā filmu festivāla Alfrēda Bauera balvu.

Plkst. 20.30 - Serpiko / Serpico (Rež. Sidnijs Lumets / Sidney Lumet. ASV, Itālija, 1973, 130 min.). 

Serpiko ir policists, kurš pretēji pārējiem kolēģiem atsakās ņemt kukuli, ko policisti ikdienā izspiež no vietējiem noziedzniekiem. Neviens negrib strādāt ar Serpiko, un viņa „biedri” pastāvīgi cenšas viņu iesaistīt dzīvībai bīstamās situācijās. Neskatoties uz apkārtējām briesmām, viņš nepakļaujas pastāvošajiem noteikumiem, cerot, ka vienu dienu patiesība nāks gaismā.

Als Pačino nominēts Oskaram un saņēmis Zelta Globusu par labāko aktieri galvenajā lomā.

Lektore: antropoloģijas maģistrante Liene Blauzde

Klubs atvērts no plkst. 12:00; sākums plkst. 18:00.

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 15.04.2014. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV