Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākumi

25
Jūlijs
Piektdiena
23:00

Iļģi 33 gadu jubilejas koncerts "Tumša nakts, zaļa zāle"

Valmieras pilsētas estrāde
Dīvaliņa iela, Valmiera

25. jūlijā plkst. 23:00 Valmieras estrādē notiks grupas Iļģi 33 gadu jubilejas koncerts un danči "Tumša nakts, zaļa zāle".

Koncertuzvedumā, kam dots apakšvirsraksts „Tumša nakts, zaļa zāle” (nejaukt ar plaši zināmo „Tumša nakte, zaļa zāle”!) viņi muzicēs piecatā: Ilga Reizniece, Māris Muktupāvels, Gatis Gaujenieks, Egons Kronbergs un Mārtiņš Linde. Īpaši izvēlēto dziesmu virknē katrs varēs izdzirdēt visgaidītāko.

Reiz sākuši ar apcerīgajām, no teicējām aizgūtajām tradicionālajām dziesmām, kuras izdziedātas un izspēlētas vis­da­žā­dā­kajos sastāvos, nu jau sen, izmantojot folkloru kā iedvesmas avotu, IĻĢI ne tikai nevairās no mūsdienīgu muzikālu tēmu un instrumentu izmantojuma, bet kuplina savu skanējumu ar citu tautu folkloras elementiem. Sulīgi latviskajā vēstījumā labi iederas gan ķeltu un īru, gan slāvu un pat āfrikāņu vēsmas.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 6.00 euro.

Norises laiks: 25.07.2014. 23:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV