Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

12
Aprīlis
Sestdiena
14:00

Kurzemes mākslinieku darbu izstāde

Valmieras muzejs
Bruņinieku iela 3, Valmiera LV - 4201

12. aprīlī plkst. 14:00 Valmieras muzeja Izstāžu namā tiks atklāta Kurzemes mākslinieku darbu izstāde. Interesentiem būs iespēja ne vien aplūkot gleznas un mākslas objektus, bet arī tikties ar māksliniekiem, uzzināt vairāk par darbu tapšanas gaitu un radošo dzīvi Kurzemē kopumā.

Izstādē apskatāmi sešu Kurzemes pilsētu – Liepājas, Talsu, Ventspils, Kuldīgas, Aizputes un Saldus vairāk nekā 30 mākslinieku darbi, kopumā vairāk nekā 70 darbi. Plašā ekspozīcija dod iespēju vidzemniekiem iepazīt Kurzemes māksliniekus, viņu individuālo pasaules redzējumu, dažādās un oriģinālās gleznošanas un tēlniecības tehnikas.

Lai neierobežotu mākslinieku radošo brīvību, izstādei nav vienas kopīgas tēmas. Ekspozīcija veidota kā katra mākslinieka radošās darbības atspoguļojums darbos, kurus pats mākslinieks uzskata par sev raksturīgākajiem. Izstādē piedalās profesionāli, savā novadā labi zināmi mākslinieki, nesot Kurzemes vārdu plašāk Latvijā.

Kurzemes mākslinieku darbu izstāde Valmieras muzejā būs apskatāma līdz 17.maijam.

Norises laiks: 12.04.2014. 14:00 - 17.05.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV