Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

12
Aprīlis
Sestdiena
12:00

Tēriņu ielas mistērijas

Mārupes kultūras nams
Daugavas iela 29, Mārupe, LV-2167

12.aprīlī projekta “Rīga-Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” ietvaros Mārupes Kultūras namā tiks atklāta gleznu un grafikas izstāde “Tēriņu ielas mistērijas”.

Izstādē būs skatāmi darbi, kas tapuši mākslinieku darbnīcās, Mārupes mūzikas un mākslas skolas gleznošanas telpā, kā arī foto sesijās, ceļojot pa Tēriņu ielu un apzinot interesantākās un skaistākās vietas – tieši tās, kur Mārupe satiekas ar Rīgu. Gleznās būs pārtapuši Torņakalna tiltiņi, Tēriņu iela, Arkādijas parks, Codes ielas skulptūru dārzs.

Kā stāsta projekta autore, māksliniece Ieva Markeviča, izstādes veidošanās piedalās Mārupes radošie cilvēki – bērni, jaunieši, pieaugušie, kā arī profesionāli mākslinieki un studenti. Paredzēts, ka projekta “Tēriņu ielas mistērijas. Kur Mārupe satiekas ar Rīgu” ietvaros notiks vēl virkne pasākumu Mārupē un Pārdaugavā – dažādas izstādes, radošās darbnīcas, plenēri, meistarklases, kuros piedalīties būs aicināti gan mārupieši, gan rīdzinieki un Rīgas viesi.

Norises laiks: 12.04.2014. 12:00 - 12.05.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV