Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

21
Maijs
Trešdiena
20:00

Bills Beilijs

Rīgas Kongresu nams
K.Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010

21. maijā plkst. 20:00 Rīgas Kongresu namā ar šovu „Qualmpeddler“ uzstāsies muzikāli neparastais komiķis Bills Beilijs.

Bills ir labākais, ko britu humors piedāvā – inteliģents, asprātīgs komiķis, kas liks jums smieties līdz priekšnesuma beigām un atstās jūs ar dziļdomīgu vēstījumu un smaidu uz lūpām. Viņš uzstājas ar tipisku Stand Up Comedy priekšnesumu kopā ar muzikāla humora pavadījumu, spēlējot tik daudz un dažādus instruments, ka pietiktu veselai grupai. Paralēli tam visam notiek maisījums ar bezgala komiskiem skečiem, kas tiek projicēti uz lielā ekrāna.

Viņš runās par dažādu melu izraisītajām sekām, nebeidzamajiem Higgsa bosona meklējumiem un zobārstu apslēptajām prasmēm. Bills cenšas konfrontēt savu bažu sakopojumu, kas izriet no dzīvošanas pārsteidzošā gara un izglītības tumsības laikmetā, un tam visam pa vidu ir vainojams rets planētu sakārtojums.

Šim šovam ir visi klasiskiem Billa Beilija elementi – raksturīgais muzikālais aranžējums, filozofēšana un muļķošanās un viss vēl dižākā pakāpē....plus viena apbrīnojama pūce.

Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" kasēs, cena: - 25.00 - 40.00 €. 

Norises laiks: 21.05.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV