Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

28
Augusts
Ceturtdiena
19:00

Argentīnas tango šovs "Esencia tanguera"

Rīgas Kongresu nams
K.Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010

28. augustā plkst. 19:00  Rīgas Kongresu namā uzstāsies izcili tango dejotāji no Argentīnas un Baltijas jūras valstīm pasaulslavenā tango orķestra Silencio pavadībā.

Koncertšovs notiks starptautiskā festivāla Tango Sun Festival 2014 ietvaros. Tajā orķestris Silencio piedāvās autentisko Argentīnas tango mūzikas skanējumu, ko dejā izpaudīs mākslinieki no Argentīnas Laura Melo un Ricardo Barrios, Lorena Ermocida un Pancho Martinez Pey, kam unikālajā sadarbības projektā pievienosies profesionālie tango dejotāji no Baltijas valstīm - Brigita Urbietytė no Lietuvas un Jessica Štšerbakova no Igaunijas ar saviem partneriem Carlos Rodriguez no Argentīnas, un Somer Surgit no ASV.Dejos arī Maria un Pasi Lauren no Somijas, kas jau pagājušā gada koncertšovā sajūsmināja skatītājus. Šova horeogrāfiju veido maestro Ricardo Barrios un Laura Melo.

Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" kasēs, cena: - 15.00 - 30.00 €. 

Norises laiks: 28.08.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV