Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

23
Aprīlis
Trešdiena
12:00

Biotypo

Kalnciema kvartāls
Kalnciema iela 37, Kalnciema un Melnsila ielu krustojums, Rīga

No 23.aprīla līdz 6. maijam Kalnciema kvartāla galerijā būs apskatāma Tomasa Bata Universitātes Zlinā, Čehijā, Multimediju komunikācijas fakultātes pasniedzēju un studentu tipogrāfijas un kaligrāfijas darbu izstāde “Biotypo”. 

Cauri laikiem ir dažas lietas, kas vienmēr bijušas klātesošas vienā vai otrā veidā, caur tajās valdošo klusumu, veidojot pasauli ap sevi. Mākslinieki uzskata, ka daba un burti ir divas no šīm lietām. Burti attīstās tieši tāpat kā daba, tikai ar daudz lielāku ātrumu un dinamiku. Kamēr daba klausās, burts atbild. Izstādes ietvaros mākslinieki pētīs šīs mūžīgās, tomēr pastāvīgi mainīgās tēmas un to, kā tās spēj mijiedarboties, ar tipogrāfijas un kaligrāfijas starpniecību.

Izrādot savus darbus Rīgā, izstādes autori, ne tikai spēlēsies ar latvisko dabu, bet veidos arī paralēlu saikni starp Latviju un Čehiju - attiecības, kas vēl ir jāizpēta caur dizainu.

Norises laiks: 23.04.2014. 12:00 - 06.05.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV