Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pasākumi

26
Aprīlis
Sestdiena
10:00

Spānijas tirdziņš

Kalnciema kvartāls
Kalnciema iela 37, Kalnciema un Melnsila ielu krustojums, Rīga

26.aprīlī no plkst. 10:00 - 16:00 Kalnciema kvartāla pagalmā notiks Spānijas tirdziņš, kurā varēs iepazīt spāņu virtuvi un kultūru, iegādāties dažādas preces un produktus no Spānijas un Latvijas.

Spānijas tirdziņš Rīgā notiks pirmo reizi un tas tiek organizēts Spānijas Kultūras dienas ietvaros. Tajā piedalīsies dažādi uzņēmumi, kas Latvijā tirgo preces no Spānijas, valodas mācību centri un deju studijas, Spānijas Tūrisma birojs un Spānijas vēstniecība.

Kultūras programmas ietvaros uzstāsies ģitārists Kaspars Zemītis un flamenko skolas „Alegría” un „Duende”, kā arī mazie dejotāji no bērnu un jauniešu centra „Kurzeme”.

Bērnu darbnīcu nodrošinās spāņu valodas un kultūras studenti no Latvijas Kultūras akadēmijas. Pasākuma laikā būs iespēja piedalīties konkursā, parādot savas zināšanas par Spāniju un iegūstot spāniskas un garšīgas balvas.

Tirdziņā piedalīsies arī Latvijas zemnieki un amatnieki. Būs arī maltīte spāņu stilā.

Norises laiks: 26.04.2014. 10:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV