Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

24
Maijs
Sestdiena
12:00

Pagalma svētki

Latvijas Mākslas akadēmija
Kalpaka bulvāris 13, Rīga, LV - 1867

24. maijā Latvijas Mākslas akadēmijā norisināsies „Pagalma svētki”. 

Trīs mākslas augstskolu – Latvijas Mākslas akadēmijas, Latvijas Kultūras akadēmijas un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas – sadarbības rezultātā apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas meistardarbnīcas, improvizēti priekšnesumi un koncerti, kā arī ekskursijas. 

Darbnīcas sniegs gan ieskatu mākslas un dizaina radīšanā, gan piedāvās viesiem kļūt par daļu no radošā procesa un pašu rokām izveidot kādu līdzi paņemamu atmiņu. Ekskursijās būs unikāla iespēja iepazīt Latvijas Mākslas akadēmijas ēku ne tikai kā pievilcīgu arhitektūras pieminekli, bet arī nokļūt tās gaiteņos un darbnīcās, kurās tiek strādāts ikdienā. Savukārt Latvijas Mākslas akadēmijas studentu mākslas un dizaina darbu tirdziņā varēs iegādāties un izvērtēt jauno mākslinieku veikumu, bet plenērā – zaļajā zonā ap Mākslas akadēmiju – būs iespējams klātienē vērot darbu tapšanu. 

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 24.05.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV