Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

15
Aprīlis
Otrdiena
12:00

Diānas Dimzas-Dimmes izstāde-eksperiments „Mājas arheoloģija”

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs
Skārņu ielā 10/20, Rīga

No 15. aprīļa līdz 15. maijam Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja 3. stāva vestibilā skatāma mākslinieces Diānas Dimzas-Dimmes izstāde-eksperiments „Mājas arheoloģija”, informē muzeja pārstāve Nataļja Sujunšalijeva.

Mākslinieces radošā darbība neiekļaujas tradicionālās tekstilmākslas robežās. Laika gaitā viņa ir pieradinājusi savus skatītājus pārsteigumiem: gleznojot uz „strukturētiem" audekliem, izmantojot arhīva fotogrāfijas, zīmējot, veidojot kolāžas un miksējot visdažādākās tekstila tehnikas. Vienā vārdā to visu var definēt kā „autortehniku”.

Mākslinieces atpazīstamības zīme ir viņas darbu īpašā pasaule, kas asociatīvi vērsta nevis uz reālu dzīves notikumu atveidi, bet uz garīgo dimensiju – to neredzamo telpu, kas mājo ikvienā no mums. Arī jaunā izstāde-eksperiments ir ne tikai par māju kā fizisku dzīves vietu, bet sajūtu atmiņu krājumu, par mājām kā dvēseles patvērumu.

Ieeja izstādē bez maksas. 

Norises laiks: 15.04.2014. 12:00 - 15.05.2014. 12:03

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV