Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

1
Maijs
Ceturtdiena
18:00

Tauta Eduarda Rozenštrauha piemiņai

Dobeles pilsētas kultūras nams
Baznīcas iela 6, Dobele, Dobeles novads, LV-3701

1.maijā plkst. 18.00 Dobeles pilsētas kultūras namā būs skatāms koncertuzvedums „Tauta Eduarda Rozenštrauha piemiņai” atceroties komponistu viņa 95.jubilejā.

Lielkoncerta-uzveduma programma balstīta uz dzejnieku veltījuma dzeju,nebaidoties  pasmieties gan par sevi, gan dažādiem mūsu valsts un dzīves kurioziem,tajā pašā laikā veltot vissirsnīgākos vārdus Latvijai,mātei,mīlestībai.

Programmu caurvīs Indras Lintiņas-Lučkas un brīnišķīgās Eduarda Rozenštrauha dziesmas-gan zināmās,nedzirdētās un vispopulārākās,lai kavējoties sirsnīgās atmiņās sadziedātos ar visiem klātesošiem.

Uzveduma autori, dzejnieki: Rasma Urtāne,Edvīns Jansons,Sarmīte Grumolde,Gaida Pūliņa.Piedalās deju grupas „Vecrīga” dejotāji Sanita Sondore un Mārtiņš Umbraško,dziedātāja Indra Lintiņa-Lučka,koncertmeistare Sandra Lūķe,vijolnieks Reinis Galenieks.

Īpašie viesi Cecīlija un Rozālija- jauns draudzeņu tandēms Latvijā.

Biļetes nopērkamas dpkn kasē un "Biļešu paradīzes" kasēs, biļešu cena EUR 3, pensionāriem  EUR 2.50.

Norises laiks: 01.05.2014. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV