Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

19
Aprīlis
Sestdiena
15:00

Artis Gāga „Consummatum Est!”

Rīgas Lutera Evaņģēliski luteriskā baznīca
Torņakalna 3-5, Rīga

Sestdien, 19.aprīlī, plkst. 15.00 Rīgas Luteru baznīcā tiks atskaņota Arta Gāgas oratorija „Consummatum Est!”, kas savu pirmatskaņojumu piedzīvoja pirms pieciem gadiem Klusajā nedēļā.

"Consummatum Est!" (latīņu valodā - "Viss piepildīts!") ir saksofonista Arta Gāgas oriģināldarbs kamerorķestrim, jauktajam korim un solistiem. Oratoriju Lielajā Piektdienā un Klusajā Sestdienā atskaņos komponists kopā ar Latvijas Universitātes kamerorķestri, koncertorganizācijas „Ave Sol” kamerkori „Laudate Charismata”, senās mūzikas grupu „Canto” un diriģentu Andri Gaili, tādējādi turpinot un attīstot veiksmīgo sadarbību, kas aizsākās 2012. gada beigās uzvedumā „Ziemassvētku mistērijas” Pēterbaznīcā.

Oratorija stāsta par Ceturtdienas un Piektdienas notikumiem - par Kristus bailēm un šaubām, par ciešanām un mokpilno nāvi, kas cilvēkiem paver ceļu uz mūžīgu dzīvību un vienotību ar Dievu.

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 19.04.2014. 15:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV