Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pasākumi

12
Novembris
Trešdiena
20:00

OneRepublic

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

12. novembrī “Arēnā Rīga” jaunākā albuma “Native” turnejas laikā uzstāsies viena no šobrīd pasaulē aktuālākajām ASV rokgrupām OneRepublic.

„Native” turnejas laikā OneRepublic uzstāsies vairāk nekā piecdesmit pasaules lielākajās pilsētās un par vienu no savām pieturvietām ir izvēlējusies arī Rīgu. Latvijas skatītājiem klātienē būs iespējams novērtēt grupas vispopulārākās dziesmas „Apologize”, „Stop and Stare”, „Good Life”, „All the Right Moves”, “If I Lose Myself”, “Feel Again”, “Counting Stars” un citas.Grupa sev līdzi atvedīs iespaidīgu skaņas, gaismas un skatuves aprīkojumu, radot iespēju Latvijas skatītājiem baudīt visaugstākās klases koncertšovu.

OneRepublic 2002.gadā dibinājuši skolasbiedri Raiens Teders (Ryan Tedder) un Zaks Filkinss (Zach Filkins). Grupā darbojas arī Drjū Brauns (Drew Brown), Brents Kacls (Brent Kutzle) un Edijs Fišers (Eddie Fisher). Līdz šim OneRepublic izdevusi 3 albumus. Katrs no tiem grupu pacēlis arvien plašākā slavas zenītā. Jaunākais albums ar nosaukumu „Native” iznācis 2013.gada martā un ir kļuvis par veiksmīgāko grupas ierakstu. 

Biļetes - „Biļešu servisa” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. 

Norises laiks: 12.11.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV