Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

30
Aprīlis
Trešdiena
17:30

Filmu festivāls “2ANNAS”

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
Mihaila ielā 3, Daugavpils, LV-5401, Latvija

30.aprīlī plkst. 17:30 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā būs skatāms starptautiskais filmu festivāla “2ANNAS” īsfilmu seanss.

Tūres laikā tiks izrādītas astoņas īsfilmas no pagājušā gada “2ANNAS” festivāla programmas. Programma atlasīta tādā veidā, lai atspoguļotu festivāla dažādību un sniegtu ieskatu Eiropas kino jaunākajās tendencēs. Īsfilma ir žanrs, kas vislabāk un visprecīzāk raksturo konkrēto laiku un vietu, jo īsfilmas strauji atspoguļo notiekošos sociālos procesus.

Programmā iekļauta festivāla godalgotā šveiciešu režisora Maikla Freja (Michael Frei) animācijas filma “Iespraud un spēlē” jeb “Plug&Play”, labākā Latvijas animācijas filma ''Kiosks'', kuras autore ir režisore Anete Melece, kā arī tiks izrādīta ar stikla diplomu godalgotā igauņu režisores Marijas Reinupas (Maria Reinup) spēlfilma “Maja” jeb ''Mai''.

Ieeja bez maksas.

 

Norises laiks: 30.04.2014. 17:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV