Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasākumi

16
Augusts
Sestdiena
19:00

Summertime 2014: Džezs, blūzs un opera

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

16. augustā plkst.19:00 Dzintaru koncertzālē festivāla Summertime 2014 ietvaros notiks koncerts "Džezs, blūzs un opera", kurā uz vienas skatuves satiksies ieliskākie džeza mūziķi no Krievijas – džeza karalis, pianists Daniels Krēmers, Latin Grammy balvas ieguvējs, ģitārspēlē nepārspējamais Romāns Mirošņičenko un dīva ar medaino balsi – Armīne Sarkisjana.

Daniels Krēmers ir vairāku džeza mūzikas festivālu mākslinieciskais vadītājs un unikālā džeza mūzikas cikla Džeza mūzika koncertzālēs dibinātājs, kurš ieguvis ne tikai Goda mākslinieka un Tautas mākslinieka titulu mūsu kaimiņvalstī, bet iekarojis pasaules slavu arī Amerikā un Eiropā. Dzintaru koncertzālē viņš tiksies ar vēl divām džeza slavenībām – world music tradīcijām apvīto džeza dīvu, kas vienlīdz spēcīga gan franču šansonu un Latīņamerikas groovy, gan romanču dziedāšanā – Armīni Sarkisjanu un pasaules klases virtuozu, ģitāristu Romānu Mirošņičenko, kurš klausītājus ne reizi vien pārsteidzi ar melodiju bagātību un improvizāciju spilgtu lidojumu. Bet vakaru neaizmirstamu vērtīs neatvairāmās Ineses Galantes uzstāšanās ar ievērojamajām džeza mūzikas zvaigznēm.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 10:00 - 60:00.

Norises laiks: 16.08.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV