Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

17
Augusts
Svētdiena
18:00

Festivāla Summertime 2014 noslēguma koncerts

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

17. augustā plkst.18:00 Dzintaru koncertzālē notiks festivāla Summertime 2014 noslēguma koncerts.

Festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" lielākā intriga slēpjas šajā īpašajā vakarā, kad koncerta divās apjomīgās daļās muzicēs mākslinieki no Amerikas, Krievijas, Holandes, Austrijas un citām valstīm, īpašu vietu ierādot Latvijas jaunajiem talantiem – Ineses Galantes talantu konkursa laureātiem.

Dziedoņu vidū būs aizvadītā gada mīlulis, tenors Ray M. Wade un Milānas La Scala dīva Bonita Himana, talantīgais Danils Krāmers ar savu džeza trio, kura spēle pavadīs medainās balss džeza dīvu Armīni Sarkisjanu un pasaules klases ģitāristu Romanu Mirošničenko.

Gala Galante zvaigžņu plejādi papildinās aizraujošais saksofonists Henks van Tvillerts, kura saksofona skaņa jutekliskumā tiek salīdzināta ar cilvēka balsi, vairāku starptautisku konkursu laureāti – pianists Artūrs Cingujevs un čellists Maksims Beitāns, kā arī Ineses Galantes ilggadējie skatuves partneri – Intars Busulis, Raimonds Ozols, Aleksandrs Antoņenko un Sergejs Jēgers.

Vakara gaitā jūs gaida virkne pārsteigumu, ieturētu festivāla labākajās tradīcijās, kā arī aizraujoša un līksmafestivāla Summertime – aicina Inese Galante izskaņa Jūrmalā, ko garantē izcili mākslinieki un festivāla patronese – neaizstājamā Inese Galante.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 15:00 - 100:00.

Norises laiks: 17.08.2014. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV