Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

20
Augusts
Trešdiena
20:00

Igo "Dzīve bez apstājas"

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

20 augustā plkst.20:00 Dzintaru koncertzālē notiks Igo koncerts "Dzīve bez apstājas" sadarbībā ar izciliem Latvijas mūziķiem

Igo koncertā piekrituši piedalīties un jau sanākuši uz pirmajiem mēģinājumiem ģitāras virtuozi Aivars Hermanis un Kaspars Zemītis, aranžēšanas meistari čellists Raimonds Macats un taustiņinstrumetālists Juris Kristons , kā arī spilgtais sitamo instrumentu mākslinieks Kaspars Kurdeko.

Igo aicinājumam dziedāt kopā Dzintaru koncertzālē atsaukušies dziedātāji Amber, Antra Stafecka, Ivon Fomins un Artis Dvarjonas.

Akustiskā “unplaged” versijā tiek veidota noskaņām un kontrastiem bagāta koncertprogramma. Labi pazīstamās un retāk dzirdētās dziesmas ir guvušas dubulti spēcīgu skanējumu, pateicoties akustisko instrumentu iespējām. Koncertā mīsies džeza, blūza, regeja, flamenko, bossa-novas un akustiskā roka mūzikas virzieni.

Koncerta programmā iekļauta instrumentālā mūzika un dziesmas, īpaši akcentējot vokālos duetus ar dažādiem māksliniekiem. 

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 12:00 - 40:00.

Norises laiks: 20.08.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV