Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Pasākumi

30
Aprīlis
Trešdiena
19:00

Valpurģi 2014

Latvijas Kultūras akadēmija
Ludzas iela 24, Rīga, LV-1003

30. aprīlī Latvijas Kultūras akadēmijā norisināsies ikgadējais studentu veidotais mūzikas un kultūras pasākums "Valpurģi". 

No plkst. 19.00 līdz pašam rītam apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt dzīvo mūziku, dejot, skatīties aktuālās jauno režisoru filmas un atpūsties dārzā pie ugunskura.

Šogad pasākums sadalīts divās daļās. Līdz pusnaktij uzstāsies grupas „2tie”, „Oranžās brīvdienas” un „Gapoljeri”, bet pēc raganas dedzināšanās sāksies nakts pasākuma daļa, kurā uzstāsies „Burn in Blizzard”, „Indygo” un „Band mango”, ko papildinās ķecerīgas aktivitātes akadēmijas dārzā. 

Visu nakti dārzā būs iespējams satikt dzīvo liesmu pie ugunskura un klausīties stāstos par raganām, to vēsturi un dzīvi šodien. Apmeklētājiem būs ieejamas deju un citu aktivitāšu meistarklases, sportiska izklaide (kā lokšaušana), “chill out” zona ar kultūras akadēmijas audiovizuālās mākslas studentu veidotām filmām, "FOBO" fotostūris un vēl.

Ieejas biļeti var iegūt LKA bibliotēkā, tās cena LKA studentiem 3€, citiem viesiem 4€, bet pasākuma dienā pie ieejas 5€ visiem

Norises laiks: 30.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV