Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

1
Maijs
Ceturtdiena
17:00

Koncerts „Kad darbiņis padarīts, tad varēju palustēt”

Valmieras Kultūras centrs
Rīgas 10, Valmiera, LV-4201

1.maijā plkst.17.00 Valmieras Kultūras centrā, atzīmējot Darba svētkus un Latvijas Republikas Satversmes sapulces sasaukšanas dienu, valmierieši un pilsētas viesi aicināti uz latviešu tautas dziesmu un deju uzvedumu „Kad darbiņis padarīts, tad varēju palustēt”. 

„Latviešiem vienmēr ir bijis svarīgi pēc labi padarīta darba kārtīgi izlustēties – uz to aicināsim arī koncerta skatītājus,” skaidro vīru kora „Imanta” diriģenta Ilze Krūmiņa. Viņa norāda, ka koncertuzvedums veidots kā mīlas stāsts, kurā jauns puisis apceļo visus Latvijas novadus, lūkojoties pēc līgavas. „Koncerta apmeklētāji iepazīs apdziedāšanos starp vīriem un sievām, noskaidros, kā mīlestību un attiecības redz un izprot bērni, kā arī varēs baudīt amzierīgus latviešu dančus. Turklāt to visu esam ietvēruši jautrā stāstā par darba tikumu un alkām pēc sirdsiltuma – garlaicīgi nebūs nevienam!”

Koncerta klausītājus ar dziesmām priecēs Valmieras Kultūras centra vīru koris „Imanta”, sieviešu koris „Jumara”, kā arī Valmieras Mūzikas skolas jaunāko klašu koris. Savukārt ar lustīgām dejām koncertu papildinās Valmieras Kultūras centra tautas deju ansambļa „Gauja” dejotāji.

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 01.05.2014. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV