Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pasākumi

21
Augusts
Ceturtdiena
19:00

Marija Naumova - Pusnakts Parīzē

Ādažu Kultūras centrs
Gaujas iela 33A, Ādaži, Ādažu novads, Rīgas rajons, LV-2164

21. augustā plkst. 19:00 Ādažu kultūras centrā koncertēs 21. augustā plkst. 20:00 Ādažu kultūras centrā koncertēs Marija Naumova ar koncertprogrammu "Pusnakts Parīzē".

Šī būs vēl viena unikāla, bet tomēr atšķirīga muzikāla pastaiga pa romantisko Parīzi – koncerta gaitā dziedātāja vēlas klausītājiem ar savas mūzikas palīdzību uzburt Franciju, ļaut viņiem kaut mazliet sajust un izbaudīt Parīzes šarmu un eleganci. Koncerta „Pusnakts Parīzē” apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās Parīzes melodijas - gan ikvienam labi zināmas, gan arī ne tik bieži dzirdētas.

Koncertprogramma „Pusnakts Parīzē” veidota kā muzikāla izrāde, jo dziedātāja Marija Naumova ne tikai dzied, bet arī stāsta par Parīzi, par dziesmām, ko izpilda, to rašanos. Kopā ar Mariju Latvijas koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt izcilā akardeonista Fransuā Parizi, kas ir viens no labākajiem šī žanra izpildītājiem pasaulē, sniegumu.

Programmas „Pusnakts Parīzē” gaitā tiks atskaņoti jauni skaņdarbi, ko Fransuā Parizi uzrakstījis Marijai. Kopā ar Mariju Naumovu un Fransuā Parizi uz skatuves kāps arī mūziķi, ar kuriem dziedātāja sadarbojas jau vairāk nekā 15 gadus – Rolands Belevičs, Norberts Skraucis u.c.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 10.00 - 30.00 euro.

Norises laiks: 21.08.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV