Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pasākumi

5
Augusts
Otrdiena
20:00

Baleta festivāls “Baleta zvaigznes Jūrmalā”

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

5. augustā plkst.20.00 Dzintaru koncertzālē notiks 15. starptautiskais baleta festivāls “Baleta zvaigznes Jūrmalā”.

Programmā uz Dzintaru koncertzāles skatuves vienlaicīgi būs iespējams vērot pieredzējušus, starptautisku atzinību guvušus baleta māksliniekus, kā arī jaunus un talantīgus dejotājus, kuri savu meistarību jau ir apliecinājuši dažādu mērogu starptautiskajos konkursos:

Bavārijas valsts baletu , Nīderlandes Nacionālo baletu, Krievijas Lielā teātra, Romas operas baletu, Bavārijas valsts baletu (Bayerisches Staatsballett) pārstāvēs spožā spāņu primabalerīna Lucia Lacarra ar deju partneri no Albānijas - Marlon Brando.

Nīderlandes Nacionālo baletu (Dutch National Ballet) pārstāvēs jaunā un neapšaubāmi talantīgā, vairāku starptautisko konkursu laureāte, amerikāniete Michaela DePrince ar deju partneri no Japānas - Sho Yamada.

Krievijas Lielā teātra (Bolshoi ballet) baleta tradīcijas pārstāvēs Anastasija Gubanova ar deju partneri Aleksandru Smoļaņinovu.

Romas operas baletu (Teatro dell`opera di Roma) pārstāvēs bijušais Rīgas horeogrāfijas vidusskolas audzēknis – Timofejs Andrijašenko, kurš ir arī XII Maskavas baleta konkursa I vietas ieguvējs.

Skatītājus priecēs arī Latvijas Nacionālā baleta vadošie solisti ar kordebaletu.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 10.00 - 50.00 euro.

Norises laiks: 05.08.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV