Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pasākumi

2
Maijs
Piektdiena
18:00

Čellu Dream Team un draugi

Rīgas Sv.Jāņa baznīca
Jāņa iela 7, Rīga, LV-1050

2. maijā plkst. 18.00 Rīgas Svētā Jāņa baznīcā notiks koncerts “Čellu Dream Team un draugi”, kurā Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra čellu grupa Dream Team muzicēs kopā ar ērģelnieci Ligitu Sneibi.

Koncerta moto skan – prom no ikdienas! Ligita Sneibe apburs klausītājus ar Johana Sebastiāna Baha viegli spārnoto Fantāziju BWV 572, kā arī franču ērģeļģēnija Luī Vjerna un mūsdienu itāļu ērģelnieka Eigēnio Marijas Fadžāni skaņdarbiem. Čellistu kopkora sniegumā klausīsimies Baha Sestā Brandenburgas koncerta pārlikumu, kā arī mūziku, ko sacerējuši divi nozīmīgi 19. gadsimta čellisti – kompozīcijas jomā neticami ražīgais Dāvids Popers un ievērojamais pedagogs Alfrēdo Pjati.

Viena no koncerta virsotnēm būs amerikāņu dziesmu autora un pianista, vairāku Grammy balvu laureāta Bērta Bakaraka dziesma South American Getaway, kas komponēta leģendārajam 1969. gada vilcienlaupītāju vesternam Butch Cassidy and the Sundance Kid. Programmu vainagos Riharda Zaļupes nesen komponētais opuss Rain, Steam and Speed, kura pasaules pirmatskaņojums notika Dream Team koncertā 27. martā un kas speciāli šim koncertam pārveidots čelliem un ērģelēm. 

Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās , www.bilesuparadize.lv un stundu pirms koncerta koncerta norises vietā.

Norises laiks: 02.05.2014. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV