Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

25
Janvāris
Svētdiena
11:00

Ledus šovs “Ledus laikmets dzīvajā! Mamuta piedzīvojums”

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

25. janvārī plkst. 11:00 un 15:00 “Arēnā Rīga” būs skatāms ledus šovs “Ledus laikmets dzīvajā! Mamuta piedzīvojums”.

Šovā klātienē atdzīvosies labi zināmie un iemīļotie animācijas komēdijas “Ledus laikmets” tēli no pirmajām četrām filmām. Uzvedums aizvedīs skatītājus aizraujošā piedzīvojumā kopā ar galvenajiem varoņiem – Sidu, Meniju, Diego un citiem. 

Aizraujošo uzvedumu iemīlēs visa ģimene – tajā izmantoti komēdijas elementi, dejas, kung fu, oriģināla mūzika, gaisa akrobātika, neiedomājami kostīmi, elpu aizraujoši specefekti un, protams, pirmklasīga slidošana. Tas viss apvienots unikālā arēnas ledus šovā un noturēs auditoriju spriedzē no sākuma līdz beigām – jaunā stāstā, kas balstīts uz pirmajām četrām “Ledus laikmets” filmām.

Biļetes uz ģimenes šovu “Ledus laikmets dzīvajā! Mamuta piedzīvojums” nopērkamasn www.ticketpro.lv un “Ticketpro” kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Sky&More”, “Olimpia”, “Rimi “Alfa””, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Biļešu cenas pieaugušajiem no EUR 29. Bērniem līdz 15 gadu vecumam biļešu cenas no EUR 19. Bērniem līdz 3 gadu vecumam ieeja bez maksas (neaizņemot atsevišķu sēdvietu).

Norises laiks: 25.01.2015. 11:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV