Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Atklāta Pauļa Postaža izstāde ''Izstāde pirms izstādes''

Ieva Hlevicka, 04.10.2010. 16:57

No 4. līdz 14.oktobrim Galerijā Alma skatāma Pauļa Postaža izstāde ''Izstāde pirms izstādes''.
Atklāta Pauļa Postaža izstāde ''Izstāde pirms izstādes''

Deviņas dienas Galerijā Alma būs iespēja apskatīt gleznotāja Pauļa Postaža darbus. Tas ir īpašs žests ko mākslinieks dāvā saviem draugiem ,kolēģiem ,viņa mākslas cienītājiem , mākslas profesionāļiem.Pēc izstādes Galerijā Alma deviņi lielformāta darbi tiks pārvesti uz viņa personālizstādi d'Haudrecy galerijā Beļģijā .

Paulis Postažs palicis uzticīgs savu iemīļoto itāļu un flāmu klasiķu glezniecības principiem. Taču jaunākajos darbos viņš šo pieredzi bagātina pats ar savas stilistikas ekspresiju , atklājumiem,mūsdienīgiem sižetu aranžējumiem Viņš glezno parastas lietas mums apkārt , sadzīviskus priekšmetus, sev pazīstamus un tuvus cilvēkus, bet spēj piešķirt tiem realitātes vispārinājumu.Ir viegli pamanīt, ka savos pēdējo gadu darbos Paulis Postažs kļūst aizvien lakoniskāks, detaļās precīzāks, ekspresīvāks.

Pauļa Postaža darbi divreiz iekļauti izsoļu nama Sotheby's izsolēs ArtLink@Sotheby's .

GALERIJA ALMA

Rūpniecības iela 1, Rīga
T: +371 67322311
www.galerija-alma.lv

Attēls. Paulis Postažs. Melodija. 2010. Audekls/eļļa .80 x 110 cm

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV