Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas Dabas muzejā apskatāma starptautiska foto izstāde

Dabas muzejs, 19.01.2009. 17:32

No 21.janvāra līdz 1.februārim Latvijas Dabas muzejā apskatāma starptautiska foto izstāde “Mūsu planētas daudzveidība”, ko piedāvā žurnāls GEO.

Tās ir 79 pasaules atzinību un godalgas ieguvušas fotogrāfijas, ko vieno kopīga tēma – planēta Zeme un tās iemītnieki. Izstāde atklāj planētu visā tās daudzveidībā – krāšņu un apburošu, filigrānu un majestātisku.
 
Izstādē 34 starptautiski atzīti fotomākslinieki iemūžinājuši savu skatījumu uz apkārtējo pasauli – gluži tāpat, kā ik mēnesi to dara žurnāls GEO. Fotogrāfijas atklāj četras galvenās tēmas - ainavas, cilvēku dzīvi, dzīvniekus un zinātni un tehnoloģijas, kas iemūžinātas īpašos mirkļos un no neparasta skatu leņķa. “Izstādi var uzskatīt par savdabīgu žurnāla GEO pielikumu, jo lasītājiem sastapšanās ar šīm fotogrāfijām laiku pa laikam ir iespējama žurnāla lappusēs, taču skatīt labākās no tām vienuviet ir patiesi unikāla iespēja,” stāsta žurnāla GEO galvenais redaktors Kaspars Ozols. Kopš izveidošanas brīža fotoizstāde nepārtraukti ceļo pa Eiropu. Rīgā tā ieradās no Tallinas un tālāk dosies uz Viļņu.
 
Žurnāls GEO iznāk 20 pasaules valstīs, pirmais tā numurs iznāca Vācijā 1976.gadā. Kopš iznākšanas žurnāls ātri iekaroja lasītāju uzticību, šobrīd tam ir vairāk nekā 12 miljoni lasītāju katru mēnesi. Latvijā žurnāls GEO iznāk kopš 2008.gada maija. Žurnāla GEO “firmas zīme” nenoliedzami ir pasaules labāko fotogrāfu izcilās fotogrāfijas un aizraujošas reportāžas, kas lasītājam rada patiesu klātbūtnes efektu.
 
Izstādes atklāšana: 21. janvārī plkst. 14.00.
 
Ieejas maksa izstādē – 1,20 Ls; 0,60 Ls; 0,30 Ls; grupām 20 % atlaide.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV