Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Jau parīt notiks gada gaidītākās snovborda filmas pirmizrāde

Lana Daniela, 26.01.2009. 17:37

Trešdien, 28. janvārī, plkst 20.00 kinoteātrī “Rīga” amerikāņu snovbordists Treviss Raiss ielūdz pievienoties episkam braucienam, kad viņš kopā ar savu sapņu komandu dodas iepazīt jaunas snovborda vietas, izpildīt jaunus trikus un iegūt pavisam jaunu perspektīvu uz šo sporta/atpūtas/izklaides/piedzīvojumu veidu.
Jau parīt notiks gada gaidītākās snovborda filmas pirmizrāde

Filma nav domāta tikai šaurai snovbordu pārzinošai auditorijai, jo “That’s It, That’s All” nav vienkārši iespaidīgu triku kopsavilkums. Tas ir stāsts par snovborda un planētas Zeme tikšanos, stāsta producentu grupas “Brain Farm” prezidents Kurts Morgans. “Filma ir vizuāli stimulējošs darbs, kas pievilina plašāku auditoriju, savienojot lielisku snovborda sniegumu ar neticamiem ceļojumiem un dabas skatiem.”

Lai stimulētu filmu attīstību “action sports” žanrā, “That’s It, That’s All” paaugstina latiņu gan sportiskā līmeņa, gan producēšanas kvalitātes ziņā. Divus gadus filmas producenti K. Morgans un snovbordists Treviss Raiss ceļoja pa pasauli, meklējot piemērotākos apstākļus, kas spētu filmā parādīt snovborda būtību. Šie meklējumi viņus aizveda uz Jaunzēlandi, Japānu, Vāciju, Kanādu un ASV. Izmantojot katras vietas īpatnības Raiss pievērsās jaunu triku radīšanai, ieskaitot pirmo veiksmīgi piezemēto double backside rodeo 1080.

“Mēs cilvēcīgi ielikām visu, ko spējām, šīs filmas radīšanā,” saka Treviss Raiss, kas ir arī producentu grupas “Brain farm” līdzīpašnieks. “Quicksilver” un “Red Bull” mums palīdzēja savienot augstākās klases snovbordu ar augstāko iespējamo producēšanas kvalitāti. Mūsu mērķis ir parādīt snovbordu pavisam jaunā gaismā.”

Kas:    Snovborda filmas “That’s It, That’s All.” Latvijas pirmizrāde. Galvenajā lomā: profesionāls snovbordists Treviss Raiss.
       
Kad:    28. janvārī plkst. 20.00

Kur:    Kinoteātra “Rīga” lielajā zālē, Elizabetes ielā 61, Rīgā

Ieeja: bezmaksas, skatītājiem reģistrējoties www.redbull.lv        

“That’s It, That’s All.” var iegādāties arī DVD un Blu-ray™ formātos kopš 2008. gada septembra interneta mājaslapā http://mporastore.com vai http://www.x-tremevideo.com
 Īpašas filmas tapšanas episodes var atrast internet mājaslapā ESPN.com/Tita

Filmas treileris, dalībnieku biogrāfijas un fotogrāfoja: www. thatsit-thatsall.com/media

Fotogrāfijas augstā izšķirspējā: www.redbull-photofiles.com


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV