Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

DISNEY ŠOVS stāstīs skaistākās princešu pasakas

Dace Baltābola, 27.01.2009. 17:33

DISNEY šovs PRINCEŠU STĀSTS (PRINCESS CLASSIC), kas "Arēnā Rīga" notiks 10. un 11.februārī, abus vakarus ilgs divas stundas un šova daiļslidotāji skatītājiem stāstīs skaistākās princešu pasakas.
DISNEY ŠOVS stāstīs skaistākās princešu pasakas

Pirmajā daļā, kas sāksies plkst.19, sauksies Minnijas sapnis un ilgs 59 minūtes, skatītājus priecēs seši ledus stāsti par lieliskām princesēm – Jasmīni, Apburto princesi, Arielu, Mulanu, Sniegbaltīti un Rozi.

Otrajā šova daļā, kas sauksies Pelnrušķīte un ilgs 43 minūtes, skatītāji varēs baudīt Pelnrušķītes stāstu – gan viņas grūto ikdienu, gan lielisko dzīvi pilī.

Lai izrādēs notiekošo saprastu arī paši mazākie PRINCEŠU STĀSTA apmeklētāji, izrādes tiks dublētas latviešu valodā.

Ledus skatuvi visu vakaru savā varā pārņem iespaidīga horeogrāfija un gaismu šovs.

DISNEY šova PRINCEŠU STĀSTS horeogrāfu Tomu Diksonu (Tom Dickson) ASV profesionālo daiļslidotāju asociācija 2002.gadā atzina par Gada horeogrāfu, bet viņa sieva, šova horeogrāfe Katrīna Lindgrena (Catarina Lindgren) ir četrkārtēja Zviedrijas čempione daiļslidošanā un 1984.gada Olimpisko spēļu čempione.

Abi šova horeogrāfi atzīst, ka viņu dalība šovā ir lielisks izaicinājums. „Šovs ir ļoti romantisks un mūsu horeogrāfija akcentē skaisto princešu cīņu par mīlestību,” stāsta Diksons. „Slidojums stāstiem piešķir citu spēku, kaisli un burvību. Visa mūsu horeogrāfija ir balstīta uz lielisku slidošanas tehniku, un tā ir izaicinājums ikvienam daiļslidotājam. Viņu enerģija un atbildības sajūta ir vienreizēja,” piebilst Lindgrena.

Biļetes uz DISNEY šovu PRINCEŠU STĀSTS var iegādāties Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā un internetā – www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas ir no Ls 12 līdz Ls 20. Biļetes jāpērk bērniem no 1 gada vecuma.

Uz izrādi aicina: Latvijas Mobilais telefons.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV