Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Liānas Langas dzejolis prominentajā portālā www.poems.com

Arita Gutāne, 02.02.2009. 11:35

Šodien, 2. februārī, dzejnieces Liānas Langas dzejolis „Vanagzirņi un anemones jau noziedējušas…” Ināras Cedriņas tulkojumā tiek publicēts vienā no lielākajiem un nopietnākajiem dzejas portāliem pasaulē www.poems.com.

Šajā portālā katru gada dienu tiek publicēts viena autora viens dzejolis, un 2. februārī īpaša ¬ „dienas dzejoļa” ¬  vieta tiek ierādīta Liānas Langas dzejolim. Dzejoli izvēlējusies portāla redaktore Diāna Bollere (Diane Boller).

Portālā ievietotais Liānas Langas dzejolis publicēts jaunākajā Kolorado štata universitātes nacionālas nozīmes literatūras žurnālā Colorado Review, kas tiek publicēts trīs reizes gadā un izplatīts ASV publiskās un universitāšu bibliotēkās, kā arī neatkarīgos grāmatu un preses izdevumu veikalos visā valstī. Žurnāls regulāri iznāk kopš 1956. gada.

www.poems.com ir mūsdienu dzejas portāls, kurā tiek ievietoti dažādu autoru angļu valodā sarakstīti vai tulkoti dzejoļi no jaunākajām grāmatām un žurnāliem. Portālā tiek iekļauti gan ievērojamu, gan mazāk zināmu dzejnieku darbi. Dienas dzejoļa izvēli nosaka tā literārā kvalitāte. Dzejolim tiek pievienota arī informācija par tā autoru un norādīts avots, no kura dzejolis ņemts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV