Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jau šonedēļ Rīgā - DISNEY LEDUS ŠOVS

Dace Baltābola, 09.02.2009. 15:33

Jau šonedēļ – 10. un 11.februārī - "Arēnā Rīga" notiks DISNEY šovs PRINCEŠU STĀSTS (PRINCESS CLASSIC). Divās dienās notiks trīs DISNEY šovi – 10.febuārī plkst.19.00, 11.februārī plkst.15.30 un plkst.19.00. Šovs ilgs divas stundas.
Jau šonedēļ Rīgā - DISNEY LEDUS ŠOVS

Pirmajā šova daļā, kas sauksies Minnijas sapnis un ilgs 59 minūtes, skatītājus priecēs seši ledus stāsti par lieliskām princesēm - Jasmīni, Apburto princesi, Arielu, Mulanu, Sniegbaltīti un Rozi.

Otrajā šova daļā, kas sauksies Pelnrušķīte un ilgs 43 minūtes, skatītāji varēs baudīt Pelnrušķītes stāstu - gan viņas grūto ikdienu, gan lielisko dzīvi pilī.

Lai izrādēs notiekošo saprastu arī paši mazākie PRINCEŠU STĀSTA apmeklētāji, izrādes tiks dublētas latviešu valodā.

DISNEY šovu PRINCEŠU STĀSTS apkalpos ļoti liels personāls. Šova mākslinieki un tehniskais personāls vien kopā ir 100 cilvēki, bet Latvijā šovu apkalpos vēl 80 cilvēki. Tehnisko aprīkojumu uz Rīgu vedīs 16 autofurgoni.

Šonakt Arēnā Rīga tiks uzsākta scenogrāfijas uzbūve, bet speciāli šovam Arēnā Rīga tiks liets speciāls ledus baltā krāsā.

DISNEY šova PRINCEŠU STĀSTS horeogrāfu Tomu Diksonu (Tom Dickson) ASV profesionālo daiļslidotāju asociācija 2002.gadā atzina par Gada horeogrāfu, bet viņa sieva, šova horeogrāfe Katrīna Lindgrena (Catarina Lindgren) ir četrkārtēja Zviedrijas čempione daiļslidošanā un 1984.gada Olimpisko spēļu čempione.

Biļetes uz DISNEY šovu PRINCEŠU STĀSTS var iegādāties Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā un internetā - www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas ir no Ls 12 līdz Ls 20. Biļetes jāpērk bērniem no 1 gada vecuma.

Uz izrādi aicina: Latvijas Mobilais telefons.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV