Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jūrmalas teātris uz izrādi aicina pašus mazākos skatītājus

Kristaps Liepiņš, 24.02.2009. 15:17

8. martā plkst. 16:00 un 15. martā plkst. 16:00 Jūrmalas teātrī notiks Jūrmalas leļļu studijas izrāde pašiem mazākajiem skatītājiem - leļļu spēle – pikniks kurmaja bēniņos „REIZ BIJA...”.
Jūrmalas teātris uz izrādi aicina pašus mazākos skatītājus

Jau otro gadu Jūrmalas teātrī radoši strādā leļļu teātra studija aktrises Ingunas Radziņas vadībā. Tajā darbojošies aktieri atzīst, ka tas ir mazliet neparasti – likt atdzīvoties lellei, ar kuru darbojies – ir precīzi jāiepazīst tās raksturs, temperaments, jāsaprot, kā tēls, kas ir aktiera rokās, rīkosies dotajās situācijās. Sarežģīti, bet, toties – interesanti – tā teic leļļu studijas aktieri – Olivers Broks, Dace Broka, Ravita Rozīte, Linda Rozīte, Beāte Rozenfelde, Santa Šķirus.
         
Teātra repertuārā jau ir iekļauts pirmais studijas veikums – J.Cimermanis „Uguns dvēselīte”, kas izpelnījusies mazo skatītāju neviltotu atzinību.

Ar nepacietību tiek gaidīts, kādu stāstu mums šoreiz stāstīs Jūrmalas leļļu teātra studijas aktieri un viņu lelles.

Var tikai atklāt, ka tas būs jautrs un bezgala mīļš stāsts par mīlestību, piedzīvojumiem un drosmi, kuru nolēmis sarakstīt pasaku Kurmis, kam vairāk par rakšanos dārzā patīk rušināties pa bēniņiem.

Tādēļ viņš ir nolēmis sarīkot pikniku Kurmja Bēniņos. Protams, bez ēšanas, toties ar darbošanos. Kā jau piknikā pieklājas, bērni varēs sēdēt uz maziem krēsliņiem un spilveniem, justies brīvi un ērti, krāsot iegādātās programmiņas – darba burtnīcas un, protams, kopā ar Kurmi un viņa draugiem sacerēt un izdzīvot pasaku, kas sākas ar vārdiem REIZ BIJA…

Biļetes var rezervēt pa telefonu 7751089, darba dienās no plkst. 12:00 – 17:00

e-pasts: jurmalasteatris@jurmalasteatris.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV