Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kino "Rīga" notiks "Alu Sievietes" pēdējā izrāde šajā sezonā

Linda Igolniece, 25.02.2009. 10:01 | komentāri (1)

Sakarā ar to, ka lieliskā aktrise Santa Didžus uz laiku ir nolēmusi pārtraukt aktīvas aktrises gaitas, 8.martā kinoteātrī „Rīga” notiks pēdējā šīs sezonas izrāde „Alu Sieviete”.
Kino "Rīga" notiks "Alu Sievietes" pēdējā izrāde šajā sezonā

Izrāde Latvijā veiksmīgi tiek demonstrēta nu jau trešo sezonu. Tā tiek ar panākumiem iestudēta un izrādīta visā pasaulē. To sarakstījusi dienvidāfrikāņu aktrise un rakstniece Emma Peirsone, un tā ir atbilde slavenajai komēdijai par vīriešu un sieviešu attiecībām „Alu Cilvēks”. Latvijā izrādes režisore ir Rēzija Kalniņa, kurai šī ir debija režisores lomā, bet galvenā loma uzticēta aktrisei Santai Didžus. Izrādes sākums 8.martā plkst.17:30 kinoteātra Rīga Lielajā zālē.

Izrādes gaitā galvena varone aizsūta vīriešus uz visām pusēm, meistarīgi atmaskojot stereotipiskos mītus par to, kā sievietes domā. Izrāde nav mežonīgs, pirmatnīgs sievietes tiesību cīņas aicinājums, bet drīzāk aizkustinošs skats uz cilvēces – kā sieviešu, tā arī vīriešu – dīvainībām un īpatnībām! Galu galā, kura gan neatpazīst sieviešu un vīriešu neskaitāmās vājības, sākot ar tipisko, neizskaidrojamo sievietes garastāvokļa maiņu, cīņu ar lieko svaru un nepārtrauktu misiju iegūt ideālo ķermeni, beidzot ar viņas alu-cilvēka alus patēriņu, futbola skatīšanos, tālvadības pults spaidīšanu. Peirsone „normu” apgāž ar kājām gaisā, piedāvādama skatītājiem skaļu, patiesu, emocionālu sievieti, alu sievieti, ar kuru labāk rēķināties!

Pēdējā izrāde šosezon notiks tieši Sieviešu dienā, 8.martā, lai triumfētu lielisko aktrisi Santu Didžus un visas Latvijas sievietes. Biļešu cena: 10-20Ls atkarībā no sēdvietas, „Biļešu Serviss” kasēs visā Latvijā un www.bilesuserviss.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV