Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Sieviešu dienai būt!

Zane Pētersona, 26.02.2009. 16:26

Telekanāls LNT par godu 8. martam, Sieviešu dienai, piedāvā vairākas romantiskas filmas un skaistākās Raimonda Paula dziesmas.
Sieviešu dienai būt!

Plkst. 10:40 kanāls LNT piedāvā pabūt kopā ar Džūliju Robertsu un Ričardu Gīru romantiskajā komēdijā „Bēgošā līgava”. Žurnālists Aiks vienmēr raksta pēdējā brīdī. Arī šoreiz atlicis tikai nedaudz laika līdz raksta nodošanai, bet viņam vēl nav nevienas labas idejas. Kā glābiņš nāk stāsts par kādu sievieti, kas pametusi jau septiņus līgavaiņus pie altāra, un Aiks nolemj to izmantot. Jau pēc raksta publicēšanas izrādās, ka fakti bijuši krietni pārspīlēti – Megija aizbēgusi no pašas kāzām tikai trīs reizes! Aiku atlaiž no darba, un vienīgais, kā viņš spētu sevi attaisnot, ir visu pārbaudīt pašam. Aiks nolemj pats sastapt to, kuru pirms tam nosaucis par vīriešu nīdēju, un kuras nemākslotajam valdzinājumam nespēj pretoties neviens.. arī viņš pats!

Plkst. 13:20 LNT piedāvā noskatīties lirisku komēdiju „Ardievu meitene”. Apstākļi, kādos iepazīstas Pola un Eliots, nebūt nav rosinošākie – Polu ir tikko pametis draugs, ar kuru viņa cerēja kopā pārcelties uz Kaliforniju. Turklāt vēl izīrējis savu dzīvokli! Atrast jaunu darbu neizdodas, visi uzskata, ka dejotājas darbam Pola ir jau par vecu. Dusmās Pola zvēr, ka nekad vairs neuzticēsies nevienam aktierim. Bet Eliots ir tieši aktieris, un nu viņi abi negribot ir spiesti dalīt vienu dzīvokli! Viss jau būtu labi, ja ne Eliota pieradums spēlēt ģitāru naktīs, gulēt kailam un katru rītu meditēt, kas Polu izved no pacietības...

Plkst. 15:25 pavadi kopā ar saviem iemīļotākajiem aktieriem seriālā „O.C.” pirmās sezonas pēdējā sērijā. Uzzini, kas uz visiem laikiem izmainīs daudzu Ņūportas iemītnieku dzīvi. Marisa ne tikai, padevusies Kaleba šantāžai, ievāksies mātes un patēva pilī, bet arī zaudēs savu mīlestību... Sets zaudēs labāko draugu, kas gadu bijis viņam kā brālis, jo Terēza nolēmusi saglabāt savu bērnu un Raiens nespēj viņu pamest vienu... Viņš atgriežas Čino!

Sieviešu dienas vakarā plkst. 21:00 LNT piedāvā noskatīties un noklausīties īpašu koncertu tieši dāmām - maestro Raimonda Paula koncertu „Sieviešu dienai būt!”. Koncertā uzstāsies dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Viktors Lapčenoks, Jānis Paukštello, Amber un Ojārs Grīnbergs, kā arī teātra aktieru ansamblis „Mūžīgais Unisons”.

Bet plkst. 22.00 skaties filmu „Ko vēlas meitene”. Katrā savā dzimšanas dienā Dafne vienmēr vēlējusies vienu un to pašu – satikt savu tēti. Nu, kad viņai ir jau septiņpadsmit, meitene beidzot uzdrīkstas ne tikai sapņot – viņa viena dodas uz tālo un svešo Angliju uzmeklēt tēti, kas pat nenojauš par meitas eksistenci. Taču pārliecināt lordu Henriju Dešvudu nemaz nebūs sarežģītākais Dafnes uzdevums, daudz grūtāk brīvdomīgajai meitenei būs iekļauties viņa aristokrātiskajā ģimenē, kurā valda strikti uzvedības likumi. Reiz ar to netika galā viņas mamma. Vai tagad tas izdosies Dafnei?


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV