Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„The CITY – pilsētvides kultūras festivāls” aicina piedalīties un balsot

Agnese Nikolajeva, 02.03.2009. 14:42

Sakarā ar interesentu lielo atsaucību „The CITY – pilsētvides kultūras festivāls” turpina pieteikumu saņemšanu MC, betatbox, breakdance, hip hop dance, graffiti, pilsētvides foto un video kategorijās līdz šī gada 7.martam.
„The CITY – pilsētvides kultūras festivāls” aicina piedalīties un balsot

Pirmo reizi Latvijā notiks festivāls, kura ideja ir atspoguļot kopējo urbānās kultūras attīstību Latvijā, meklēt un parādīt jaunos un talantīgos jauniešus. Festivāla mērķis ir apvienot latviešu un krievu pilsētvides pārstāvošos jauniešus kopējā festivālā, popularizējot un attīstot viņu intereses mūzikā, dejā un radošo aktivitāšu jomā.

Lai piedalītos konkursā, pretendentiem jāiesūta savi darbi audio, video un/vai foto formātos, kas viņuprāt vislabāk atspoguļo pilsētu kā daudzpusīgu iespēju vidi. Visi iesūtītie darbi tiks publicēti festivāla mājaslapā www.thecity.lv. Pašlaik ir saņemti vairāk kā 200 pieteikumi. Konkursa uzvarētāji tiks noteikti kopējā žūrijas un interneta balsojumā. Visiem interesentiem ir iespējams nobalsot par sev tīkamāko dalībnieku festivāla mājaslapā www.thecity.lv.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 14.martā festivāla noslēguma pasākumā, kas notiks klubā „Essential“. Noslēguma pasākumu vadīs „MTV Latvija“ vīdžeja Žanete Skarule, pasākumā uzstāsies deju grupas „Soul Sisters“, „JAM Style“, „Skefolt“, „Camelot“, „NIGHT&DAY“, deju studija „Pro-X“, „Dance and Entertainment Agency „PMP““, grupa „Beatbox INC“, „Ketta & The Deep Production“, Kurts un „Sekkta“, kā arī citi mākslinieki. Pilns dalībnieku saraksts būs pieejams festivāla mājaslapā www.thecity.lv.

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās „Biļešu Serviss“ kasēs, kā arī internetā.

„The CITY – pilsētvides kultūras festivālu“ organizē biedrība „Ritma Institūts“ sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un ADIDAS Originals.

Festivālu atbalsta: inbox.lv. draugiem.lv, 1188, easyget.lv, European Hit Radio, 5 min, JCDecaux.

Vairāk par festivālu – www.thecity.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV