Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV1 raidījuma „Kas te? Es te!” varoņi atklāj talantus

Ieviņa Ancena, 03.03.2009. 15:37 | komentāri (4)

LTV1 bērnu raidījumā „Kas te? Es te!” (tautā mīļi saukts vienkārši par „Kasti”), kas skatāms brīvdienās plkst. 9:00, no 8. marta svētdienās ienāks intriģējoši jaunumi. Raidījuma radošā komanda sola – prieka netrūks ne bērniem, ne viņu vecākiem, jo raidījuma galvenie varoņi atklājuši sevī mītam vairākus fascinējošus talantus!
LTV1 raidījuma „Kas te? Es te!” varoņi atklāj talantus

Kartona namiņā, kurā dzīvo četras lelles - lupatu lelle Lupe (Līga Vītiņa), drāšu vīriņš Varis (Enriko Avots), plastmasas karavīrs Pukšs (Jānis Apeinis) un koka cilvēciņš Konstantīns (Dzintars Krūmiņš), jautrībai un jestrām izdarībām nekad nepienāk gals, jo vienmēr tiek atrasts kas jauns un aktuāls, ko aprunāt un izmēģināt, par ko brīnīties un kam sekot līdzi.

Šobrīd lellēs pamodusies pavasara sajūta un nu katra steidz atklāt savus visslēptākos talantus un vēlmes. Tāpēc no 8.marta svētdienās arī mazajiem „Kastes” skatītājiem būs iespējams sekot līdzi leļļu talantu atklājumiem.

Izrādās, ka Konstantīnam ļoti patīk lasīt dažnedažādas grāmatas - it sevišķi tad, ja ir kāds, kas klausās. Tieši tādēļ Konstantīns aicina visus skatītājus kopā ar viņu ienākt jaunākajā latviešu grāmatu pasaulē.

Bet Lupe visu mūžu slepeni sapņojusi, ka reiz no saviem zīmējumiem varētu uztaisīt īstu animācijas filmu, tādēļ ir cieši apņēmusies noskatīties jaukākās un labākās latviešu multiplikācijas filmas, lai sasmeltos iedvesmu sava sapņa realizēšanai.

Savukārt Varis beidzot nolēmis pierādīt, ka viņa nepārtrauktā ņemšanās ap darba galdu tomēr spēj nest arī interesantus atklājumus, tādēļ aicina visus bērnus kopā ar viņu veikt dažnedažādus eksperimentus. Bez tam viņš sola, ka lielāko daļu no visiem eksperimentiem ikvienam būšot iespējams izpildīt arī mājās. Vai tiešām? Pārbaudīsim!

Bet Pukšs tikmēr nolēmis darīt to, kas viņam tik ļoti patīk - dziedāt. Tāpēc, lai būtu jautrāk, viņš to vēlas darīt kopā ar bērniem, tādēļ aicina ikvienu dziedātgribošo pieteikties un braukt ciemos.

Tas nozīmē, ka „Kaste” svētdienu rītos dunēs no eksperimenta trokšņiem un jautrām dziesmām, spīdēs spožāko multfilmu gaismā un pildīsies ar noslēpumainiem stāstiem.




» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV