Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Drakula. Svešās asinis” – pēdējā izrāde

Liene Jakovļeva, 05.03.2009. 14:29 | komentāri (2)

13. martā pēdējo reizi skatītājiem būs iespēja tikties ar Andra Vilcāna un Ilmāra Šlāpina rokmūzikla „Drakula. Svešās asinis” varoņiem.
„Drakula. Svešās asinis” – pēdējā izrāde

...Ieraudzīt sevi un saprast, ka nav bijis nekāda īsta iemesla dzīvot arī līdz šim. Saprast, ka vienīgais, ko tava sirds dzīves laikā ir paveikusi, ir šo pāris litru asiņu dzīšana uz riņķi. Mazliet nemirstības neko neatrisina... ja nu vienīgi – dod vēl vienu iespēju... vēl vienu iespēju nomirt...

Arī pēdējā rokmūzikla „Drakula. Svešās asinis” izrādē uz skatuves būs titullomas atveidotājs Ģirts Ķesteris, kā arī Artūrs Skrastiņš, Juris Kaukulis, Ilze Ķuzule, Ieva Pļavniece, Artis Robežnieks, Valdis Liepiņš, Ilona Balode, Pēteris Gaudiņš, Ivars Auziņš, Aldis Siliņš, Gints Grāvelis, Lauris Subatnieks, Lauris Dzelzītis, Sarmīte Rubule, Kristīne Nevarauska. Izrādē piedalīsies arī mūziķi Andris Vilcāns (taustiņinstrumenti), Kārlis Auzāns (ģitāra, čells) un Kaspars Grīnbergs (sitaminstrumenti).

Iestudējuma režisors ir Dž.Dž.Džilindžers, scenogrāfiju veidojis Kristaps Skulte, bet kostīmus – Ilze Vītoliņa.

Jāatgādina, ka novembrī mūzikas izdevniecība „Melo Records” izdeva CD „Drakula. Svešās asinis”, kurā ietverta 21 kompozīcija no izrādes.  

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV