Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Vēl viena iespēja redzēt „Stāstus, kas pagriež pasauli”

Ilze Skuja, 11.03.2009. 13:19

Vēl tikai vienu dienu Dailes teātrī būs iespēja redzēt  izrādi „Stāsti, kas pagriež pasauli”, kurā jaunieši uz skatuves atklāti runā par dzīvi. Papildus bezmaksas izrādes DT Mazajā zālē notiks 27. martā pulksten 16:00 un 19:00.
Vēl viena iespēja redzēt „Stāstus, kas pagriež pasauli”

Veidojot izrādi „Stāsti, kas pagriež pasauli”, jaunieši tika aicināti stāstīt kādu, viņuprāt, nozīmīgu savas dzīves notikumu, kas kaut kādā ziņā ir izmainījis viņu pasaules uztveri. Tomēr jauniešu izvēle netika ierobežota ne stāstu formas, ne satura ziņā. Rezultātā tapusi aizraujoša izrāde, kas liek dažāda vecuma skatītājam patiesi smieties, skumt un ierosina domāšanu.

Atgādinām, ka šis ir Latvijas un Dānijas kopprojekts ar nosaukumu KONTAKTS.LV, kurā dažādu tautību jaunieši vairākus mēnešus skatuves mākslas profesionāļu vadībā apguva runas, kustības, hip hop dejas, un skaņdarbu radīšanas pamatus. Ar viņiem strādāja Aina Matīsa, Agris Daņiļēvičs, Vita Bekmane un Gustavo, kas jauniešus konsultēja kā veiksmīgāk viņi varētu īstenot savu personīgo stāstu uz skatuves. No šiem stāstiem ir izveidota izrāde, tās režisors - Didzis Jonovs.

Izrādi atbalsta Dānijas Kultūras institūts, Sorosa fonds Latvija, Aizkraukles bankas Sabiedriskā labuma fonds, Eiropas Komisija.

Šis ir teātris tā īstākajā formā – aktieri, skatītāji un patiess stāsts!

Bezmaksas izrādes Dailes teātra Mazajā zālē

27. martā pl. 16:00 un 19:00

Ieejas kartes rezervējiet pa tālr. 29115545

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV