Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sestdien notiks „The CITY – pilsētvides kultūras festivāla” noslēguma pasākums

Agnese Nikolajeva, 11.03.2009. 14:39

Šo sestdien, 14.martā, plkst.17.00 klubā „Essential” notiks „The CITY – pilsētvides kultūras festivāla” noslēguma pasākums un apbalvošanas ceremonija.
Sestdien notiks „The CITY – pilsētvides kultūras festivāla” noslēguma pasākums

Noslēguma pasākumu vadīs „MTV Latvija“ vīdžeja Žanete Skarule, pasākumā uzstāsies deju grupas „Soul Sisters“, „JAM Style“, „Skefolt“, „NIGHT&DAY“, deju studija „Pro-X“, grupa „Beatbox INC“, „Ketta & The Deep Production“, Kurts un „Sekkta“, Gacho, „RAF Crew“, Klava, Pionieris, „Retro MC`s“ un citi mākslinieki. Pasākuma laikā tiks apbalvoti labākie darbi un to autori MC, betatbox, breakdance, hip hop dance, graffiti, pilsētvides foto un pilsētvides video kategorijās. Konkursa uzvarētāji tiks noteikti kopējā žūrijas un interneta balsojumā. Visiem interesentiem vēl ir iespējams nobalsot par sev tīkamāko dalībnieku līdz 12.martam plkst.23:59 festivāla mājaslapā www.thecity.lv.

„The CITY – pilsētvides kultūras festivāla” ideja ir atspoguļot kopējo urbānās kultūras attīstību Latvijā, meklēt un parādīt jaunos un talantīgos jauniešus. Festivāla mērķis ir apvienot latviešu un krievu pilsētvides pārstāvošos jauniešus kopējā festivālā, popularizējot un attīstot viņu intereses mūzikā, dejā un radošo aktivitāšu jomā.

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās „Biļešu Serviss“ kasēs, kā arī internetā.

„The CITY – pilsētvides kultūras festivālu“ organizē biedrība „Ritma Institūts“ sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un ADIDAS Originals.

Festivālu atbalsta: inbox.lv. draugiem.lv, 1188, easyget.lv, European Hit Radio, Diena un 5 min.

Vairāk par festivālu – www.thecity.lv

Vieta:    klubs "Essential", Skolas 2, Rīga;

Laiks:    14.marts plkst.17.00-22.00 ar afterparty līdz rītam;

Biļetes:  www.bilesuserviss.lv un visās „Biļešu Serviss“ kasēs;
Cena:    1.99-2.99 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV