Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

UMKA.LV dodas iekarot jaunas teritorijas jeb pēdējā iespēja satikt Vectēvu…

Krista Jansone, 12.03.2009. 13:01

Ņemot vērā valstī valdošo situāciju, humora šova „Vectēva vakars” idejas autors un jauno talantu magnets – Vectēvs ir saņēmis piedāvājumu sava šova zvaigznes uz laiku izīrēt ārvalstu skatuvēm.
UMKA.LV dodas iekarot jaunas teritorijas jeb pēdējā iespēja satikt Vectēvu…

Sirreālās dramaturģijas kalngals – Gailītis savus radošos meklējumus turpinās Novosibirskas jaunatnes teātrī, iestudējot izrādi bērniem „Skopais vilks divreiz zirgs”.

Aknīstes kultūras nama paspārnē spēlējošā popgrupa „Poļiščuk” saņēmusi vilinošu piedāvājumu producēt jauno „Sandras” plati, bet ceļojošā prāmju zvaigzne Üte Jöns Bergsons priecēs bērnus citos platuma grādos.

Tajā pašā laikā – Aitiņai vienkārši viss esot piegriezies, un viņa atsaukusies Vectēva aicinājumam „lidot nafig!”.

Taču, rūpēs par pašmāju publiku, Vectēvs ir koncentrējis visus spēkus, lai negaidīto sezonas slēgšanu pārvērstu svētkos. Dažādojot vakaru norises vietas un laikus, būsiet laipni gaidīti jaunajā un, Vectēvaprāt, dikti perspektīvajā galerijā/teātrī „Degunradzis”, Cēsu ielā 20, kā arī jau ierastajā laikā un telpā - Vectēva iecienītajā „Netīro Darījumu Kafejnīcā”. Tāpat Vectēvs plāno izstrādāt arī ko ekstravagantu, iemēģinot ceļojumu somas un imitējot ārzemju tūres apstākļus, tuvējā Valmierā. Un visu beidzot, tapis zināms, ka šo jauko atvadu mini tūri noslēgs jeb tam visam treknu punktu pieliks „Vectēva debesīs braukšanas” vai vienkāršākā valodā runājot - „Kosmosa Svētku” karnevāls 11. aprīlī ierastajā Maskavas ielā 12 - „Dirty Deal Cafe”, Spīķeru māju labirinta otrajā korpusā.

Lai spēks tiem kas paliek šeit uz zemes! – ieskanējās tik pazīstamā, joprojām jauneklīgā, tuberkulozes neuzvarētā balss, un Vectēvs devās ceļā…

P.S. Neliels skaidrojums:
„Dirty Deal Cafe” („Netīro Darījumu Kafejnīca”) – kafejnīca/klubs/teātris, Maskavas ielā 12/ korpuss 2, tautas valodā „Spīķeri”, apvienības „Umka.lv” oficiālā dzīvesvieta. (www.dirtydeal.lv) .
Galerija/skatuve „Degunradzis”, Cēsu ielā 20 - vieta kur jauki pavadīt vakaru patīkamā teatrāla gaisotnē, mākslas (šobrīd mākslinieču Māras Rikmanes un Kristīnes Luīzes Avotiņas) darbu ielenkumā. (www.degunradzis.lv) .
Valmiera – domāts Valmieras teātris (www.vdt.lv) .

P.P.S. Precīzākā informācija par biļetēm, laikiem, datumiem, atlikušajiem šoviem, izmaiņām, Vectēva untumiem, parašām, vēlmēm, iemaņām un citām izdarībām - mazdēlu mājas lapā - www.umka.lv  vai pa tel. 29172218 un 26005212 (e-pasts: krista@umka.lv)

Foto: Anrijs Pozarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV