Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Triatel” izsludina fotokonkursu

Oskars Lakšēvics, 25.03.2009. 11:54

Telekomunikāciju operators „Triatel”, turpinot izglītot sabiedrību par mobilo internetu un tā lietošanas priekšrocībām, izsludina fotokonkursu „Mēs esam visur! Parādi, kur atrodies tu!”. Ar šī konkursa palīdzību uzņēmums atraktīvā veidā vēlas parādīt, kur un kādā veidā iespējams lietot mobilo internetu. Labākās fotogrāfijas autors balvā saņems 1000 latu.

„Tehnoloģijas nemitīgi mainās un pilnveidojas. Arī mēs ejam līdzi laikam un klientiem piedāvājam bezvadu telekomunikāciju risinājumus – arī mobilo internetu, kas atšķirībā no ierastā kabeļinterneta pieslēguma ļauj internetu klēpjdatorā lietot, pārvietojoties pa visu Latviju. Tā kā šis ir samērā jauns produkts Latvijā, tad daļa cilvēku vēl neapsver mobilā interneta iegādi, kaut arī tas viņiem ikdienā būtu noderīgāks un ērtāks nekā ierastie pieslēguma veidi,” fotokonkursa izveidošanas iemeslus skaidro „Triatel” valdes priekšsēdētājs Raimonds Peļņa.

Fotokonkursā var piedalīties ikviens interesents. Konkurss sāksies šī gada 25. martā un noslēgsies 19. aprīlī. Dienu vēlāk visas finālā iekļuvušās bildes tiks publicētas portālā www.draugiem.lv un mājas lapā www.mobilaisinternets.lv. Lai sīkāk iepazītos ar konkursa noteikumiem, apmeklējiet interneta mājas lapu www.monbilaisinternets.lv.

Pirms dažiem mēnešiem „Triate”l uzsāka informēšanas kampaņu, atverot interneta vietni www.mobilaisinternets.lv, kuras nolūks bija izglītot cilvēkus par mobilā interneta lietošanas iespējām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV