Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Aprīlis tiek pasludināts par Bērnu un jauniešu literatūras mēnesi

Kristīne Eižvertiņa, 30.03.2009. 15:25

Lai veicinātu lasīšanu jauniešu vidū, Grāmatu nams „Valters un Rapa“ jau ceturto gadu pēc kārtas aprīli izsludina par Bērnu un jauniešu literatūras mēnesi.
Aprīlis tiek pasludināts par Bērnu un jauniešu literatūras mēnesi

Šogad, sadarbībā ar Rīgas domi, Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Bērnu un jaunatnes literatūras padomi, Grāmatu nams „Valters un Rapa“ vēlas iepriecināt ikvienu jauno literatūras cienītāju. Šogad galveno uzsvaru vēlamies likt uz tiem jauniešiem, kuri lasa, lai ar viņu palīdzību parādītu pārējiem vienaudžiem, ka tas IR stilīgi. Vēlamies, lai digitālajā laikmetā rakstītais vārds arvien būtu pieprasīts, tādēļ plānota lasīšanas veicināšanas akcija „Esi stilīgs – lasi!”.  
   
1. aprīlī plkst. 15.00 Grāmatu namā „Valters un Rapa”, Aspazijas bulvārī 24, aicinām uz Bērnu un jauniešu literatūras mēneša atklāšanas pasākumu.

Atklāšanā uzrunu teiks Rīgas mērs Jānis Birks, Kultūras ministrs Ints Dālderis, Izglītības un zinātnes ministres T. Koķes padomniece Ņina Linde, Grāmatu nama „Valters un Rapa“ valdes locekle Iveta Ozola un izdevniecību „Zvaigzne ABC“, „Liels un Mazs“ pārstāvji. 

Visa mēneša garumā veikalā darbosies LASĪŠANAS STŪRIS, kur jauniešiem būs iespēja lasīt dažādas Grāmatu nama „Valters un Rapa” sarūpētas grāmatas.

Pasākumi:

7 . aprīlī plkst. 14:00     tikšanās ar grāmatas "Vectētiņš Antontiņš un mēs" autori Ivetu  Vecenāni. Konkursi, radošās darbnīcas, autografi. Izdevniecība „Liels un Mazs“;

23. aprīlī plkst. 16:00     tikšanās ar grāmatas „Resnais  svešinieks“ autoru  Māri Bērziņu. 5a klases skolnieka Kristera, viņa draugu un nepārspējamā Cūkmena pārdzīvojumi un piedzīvojumi. Izdevniecība „Liels un Mazs“;

29. aprīlī plkst. 16:00     apgāda „Zvaigzne ABC“ pārsteigums populārā S. Meieres romāna „Krēsla“ faniem.

Uz tikšanos grāmatu namā „Valters un Rapa“, Rīgā, Aspazijas bulvārī 24!

www.valtersunrapa.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV