Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Pifa piedzīvojumi” dodas viesizrādēs

Liene Paukšēna, 02.04.2009. 13:12

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra RīBēJa MuTe iestudējums „Pifa piedzīvojumi” dodas viesizrādēs uz Madonu, izrādes notiks Madonas Kultūras namā 14. aprīlī pl. 13.00 un 16.30.
„Pifa piedzīvojumi” dodas viesizrādēs

Libreta autors - Marats Samauskis, mūzikas autors - Niks Matvejevs, režisors – Rūdolfs Plēpis, scenogrāfijas un kostīmu autore - Anita Znutiņa, horeogrāfiju autors – Markus Zmoelnig (Itālija). Galvenajā lomā – Aisha. Izrādē piedalās: Zane Jančevska (Agate), Varis Vētra (Cēzars), Ralfs Siliņš/Jānis Lauriņš (Dudu), Artūrs Cers (Herkuless), Egils Valčs (dakteris), RLB bērnu vokālās studijas “Knīpas un knauķi” dalībnieki.

„Pifa piedzīvojumi” stāsta par vienkāršiem, smieklīgiem un neveikliem atgadījumiem sunīša Pifa dzīvē. „Pifa piedzīvojumu“ radošā komanda izrādes notikumus ievirzījusi viegli rotaļīgā gultnē, jo ne vienmēr neveiksmes izsauc skumjas, dusmas un citas negatīvas emocijas. Pifs ir ļoti labsirdīgs, draudzīgs suns, kuram tikai dažreiz neveicas vai nu neveiklības, vai nezināšanas dēļ. Izrādes noskaņojums koncentrēts uz nebēdnīgu, bet draudzīgu  un labestīgu atmosfēru ģimenē, kurai pieder arī dzīvnieki – suns un kaķis. Protams, te neiztikt bez kurioziem!

Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 7 – 12 gadiem.

Biļetes uz „Pifa piedzīvojumi” izrādēm Madonā var iegādāties visās „Biļešu Paradīze“ kasēs Latvijā (telefons: 90002000) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 4,00.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV