Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Animācijas filmas „Bolt”/ ”Supersuns Bulta” apskats

Paula Ligere, 07.04.2009. 07:32

Jauks stāsts par draudzību starp suni, kaķi un kāmi. Bērniem patiks, arī pieaugušie nebūs apdalīti.
Animācijas filmas „Bolt”/ ”Supersuns Bulta” apskats

Filmas anotācija:

Būdams viens no TV piedzīvojumu seriāla galvenajām zvaigznēm, Bulta ir patiesi pārliecināts par to, ka viņam piemīt īpašas superspējas. Nejauši nonācis no Holivudas studijas reālajā dzīvē Ņujorkā, Bulta apjauš, ka šeit viss rit pēc pavisam citiem noteikumiem. Lielajā piedzīvojumā ar galamērķi nokļūt atpakaļ mājās Bulta iepazīstas ar noklīdušo kaķeni Mitteni, ar TV šoviem apsēstu kāmi Rino un nonāk pie atziņas, ka lai būtu par varoni, superspējas nemaz nav vajadzīgas.

Filmas apskats:

Interesanta un dinamiska multenīte par suni, kurš ir iedomājies, ka iedomāta TV realitāte arī ir patiesā dzīve. Bērniem tā būs ļoti interesanti pavadīta pusotra stunda dzīves, arī pieaugušie var atrast sev kādu patiesības devu, jo pieaugušie tomēr uzlūko lietas citādāk un, iespējams, pamanīs metaforas gan multfilmas tēlos, gan attēlotajās situācijās.

Kaut arī jāatzīst, ka šī filmiņa uz tādu multeņu fona, kā „Wall-e”, „Madagaskara”,” Ice age” u.c. nobāl, tomēr arī te būs atrodami gada varoņi, piemēram, suņa Bultas lielākais fans pasaulē kāmis Rino, kurš ir nedaudz psihodelisks, apsēsts ar TV pasauli un apstiprina teicienu, ka mazs cinītis var gāzt lielu vezumu.

Kopumā jauks stāsts par draudzību starp suni, kaķi un kāmi.

Filmas tēlus ierunājuši: John Travolta- Bolt, Miley Cyrus- Penny, Susie Essman- Mittens, Mark Walton- Rhino u.c.

Oficiālā mājaslapa:
http://www.disney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/bolt/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV