Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Teātra studija „Součastņiki” ar divām izrādēm aprīlī viesosies Mākslas darbinieku namā

Mākslas darbinieku nams, 09.04.2009. 09:23

Mākslas darbinieku namā 18. un 25. aprīlī viesizrādes spēlēs teātra studija „Součastņiki”, piedāvājot skatītājiem iepazīties ar variācijām par klasiķu – A. Čehova un O. Vailda darbiem.
Teātra studija „Součastņiki” ar divām izrādēm aprīlī viesosies Mākslas darbinieku namā

18. aprīlī 14:00 tiks rādīta komiska improvizācija pēc A. Čehova lugām. Pirmajā daļā tango deju stilā tiks atainoti lugas „Lācis” notikumi – par šo iestudējumu izrādes režisore Inessa Iļčenko 2008. gadā festivālā "Krievu klasika Latvijā" tika apbalvota ar diplomu par novatorismu režijā.

Savukārt otrajā daļā skatītāji varēs sekot līdzi austrumu deju stila uzvedumam pēc lugas „Piedāvājums” notikumiem.

25. aprīlī 14:00 teātra studija „Součastņiki” spēlēs jautri draiskulīgu komēdiju pēc O. Vailda lugas „Cik svarīgi būt nopietnam” motīviem.

Arī šī izrādē iestudēta novatoriski - pārnesot notikumus no XIV gadsimta Anglijas laikiem uz mūsdienu bērnudārzu. Iestudējuma varoņi ir 4-5 gadus veci bērni, bet lēdija Breknella - viņu bargā audzinātāja.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā, kā arī pirms izrādēm Mākslas darbinieku namā. Izrādes krievu valodā.

Papildus informācija Mākslas darbinieku nama mājas lapā – www.mdn.lv vai pa telefonu – 67216765.

Par teātra studiju.

Teātra studija „Součastņiki” izveidota 2000.gadā. Kolektīva režisore un mākslinieciskā vadītāja ir Inessa Iļčenko.

Studijā darbojās 20 dalībnieki, kuri apgūst aktiermeistarības, skatuves runas, skatuves kustības un grima izmantošanas prasmes.

Kolektīvs  teātru festivālā „Krievu klasika Latvijā” 2007.gadā ieguva I vietu un režisore tika apbalvota ar pateicības rakstu par novatorismu režijā, iestudējot  E. Jonesko „Plikgalvaino dziedoni”.

2008. gadā teātru festivālā „Krievu klasika Latvijā” teātra studijas „Součastņiki” režisore Inessa Iļčenko tika apbalvota ar diplomu par novatorismu režijā, iestudējot A. Čehova „Lācis”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV