Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Latvijas Grāmata” pārdos lasāmvielu par pusvelti

Viesturs Deksnis, 21.04.2009. 13:44

Šodien, 21. aprīlī, lielākais grāmatu vairumtirdzniecības uzņēmums „Latvijas Grāmata” sadarbībā ar vadošajām grāmatu izdevniecībām, grāmatu veikaliem un SIA „RIMI Latvia” tirdzniecības centriem uzsāk akciju „Pavasaris – brīnumdaris”, kuras ietvaros vairāk nekā 50 grāmatnīcās un 6 „RIMI Latvia” tirdzniecības centros visā Latvijā trīs nedēļu garumā tiks tirgotas noderīgas 111 dažādu nosaukumu praktiska rakstura grāmatas par ievērojami pazeminātām cenām – līdz pat 50% lētāk.

Kampaņas laikā akcijas cenas tiks piemērotas grāmatām par veselīgu dzīvesveidu, kā arī praktiskajai un dārza literatūrai. Tā, piemēram, grāmatu „Kļūstiet slaidi, sev nekaitējot” līdzšinējo Ls 3,25 vietā varēs iegādāties par Ls 0,90. Grāmatas „Zāļu tējas” cena no Ls 2,45 noslīdēs līdz Ls 0,70, bet „Remonts savrupmājā” no Ls 3,58 uz Ls 1,90. Populārā enciklopēdija „777 padomi dārzam” tagad maksās tikai Ls 5,70 līdzšinējo Ls 10,60 vietā.

Akcijas laikā, kas notiks no 21. aprīļa līdz 11. maijam, grāmatas būs nopērkamas sākot no Ls 0,50 līdz Ls 10,50.

„Mūsdienās aizvien populārāka kļūst zaļā domāšana, kas mudina daudz uzturēties svaigā gaisā un lietot veselīgu pārtiku. Pavasaris tam ir ļoti piemērots laiks, kad cilvēki sāk vairāk pievērst uzmanību savam izskatam, rušināties mazdārziņos un labiekārtot mājokļus, – laba literatūra šeit var būt lielisks padomdevējs. Tieši tāpēc mēs piedāvājam praktisku un ikdienā noderīgu literatūru veselīga dzīvesveida piekritējiem par pieejamām cenām”, stāsta Daina Balhina, SIA „Latvijas Grāmata” valdes locekle.

SIA „Latvijas Grāmata” kampaņu aktīvi atbalsta izdevniecības: „Zvaigzne ABC”, „Jumava”, „Avots”, „Pētergailis”, „Valters un Rapa”, „Madris”, „Lielupes izdevniecība”, „Latvijas Avīze”, un SIA „Rimi Latvia” tirdzniecības vietas – „Tobago”, „Ostmala”, „Supernetto” u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV