Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

"Krāsu Aplis" izsludina izstādi – fotokonkursu "Krāsām pa pēdām"

Sintija Šlēgele, 05.05.2009. 12:14

Domājot par Liepājas daudzveidīgo arhitektūru un vides objektu neparsto krāsojuma neatkārtojamību, Radošā galerija & Mākslinieku piederumu bodīte "Krāsu Aplis" izsludina fotokonkursu "Krāsām pa pēdām", lai pēc iespējas vairāk un daudzkrāsaināk iemūžinātu Liepāju, sekmējot jauno talantu rašanos un attīstību, dodot iespēju fotogrāfiju autoriem parādīt savus darbus plašākai skatītāju publikai.
"Krāsu Aplis" izsludina izstādi – fotokonkursu "Krāsām pa pēdām"

Aicinot konkursā piedalīties ikvienu radošu Liepājas iedzīvotāju, kurš saskata krāsas, Galerija & Mākslinieku piederumi"Krāsu Aplis" vēlas, lai liepājnieki iemācītos staigāt ne vien pa notīm, bet arī krāsām pa pēdām!

Uzdevums: Saredzot Liepājas rajonos un Liepājas centra vidē ( māju fasādēs, sētu, logu un šķūnīšu krāsojumā,...), jāsameklē visas krāsu aplī atrodamās krāsas un jānofotografē tās!

Jo vairāk un smalkāku toņu pāreju spēsiet atrast, jo lielākas iespējas ar savu fotosēriju - redzējumu piedalīties jūnijā paredzētajā izstādē galerijā "Krāsu Aplis", gan arī tikt pie vērtīgām sevi cienoša fotogrāfa balvām.

Pārstreidz mūs un pats sevi ar krāsu daudzveidību kāda vien valda Liepājā un tās apvidū! Sarkanākie Liepājas jumti, viszaļākie Liepājas kaktiņi....

Fotosērijas var iesniegt darba dienās no 10:00 - 18:00, sestdienās no 11:00 - 17:00 Radošajā galerijā & Mākslinieku piederumu bodītē "Krāsu Aplis", Liepājā, Katoļu ielā.

Iesniegtajām fotogrāfijām jābūt horizontālā formātā, 15x21 cm lielumā, un katrai fotogrāfijai otrā pusē jāuzraksta ielas nosaukums vai rajons, kurš bildē redzams. Kā arī jāpievieno informācija par autoru  (vārds, uzvārds, vecums, e-pasts vai telefona nr. ).


Darbu iesniegšanas termiņš 8.jūnijs.

Fotogrāfiju izstādes "Krāsām pa pēdām" atklāšana notiks 18. jūnijā plkst. 18:00 Radošajā galerijā & Mākslinieku piederumu bodītē "Krāsu Aplis", Liepājā, Katoļu ielā , kur darbi būs apskatāmi līdz pat 15. jūlijam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV