Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ārzemju mākslas muzejs šogad Muzeju naktī piedāvā ceļot uz Indonēziju ar pārsēšanos Francijā

Ārzemju mākslas muzeja sabiedrisko attiecību nodaļa, 13.05.2009. 14:22

Ārzemju mākslas muzejs Muzeju nakts ievaros piedāvā lekciju un dejas priekšnesumus.


16. maijā Plkst. 19.00 atvērsies muzeja 2. stāva durvis. Sadarbībā ar Francijas Kultūras centru piedāvāsim Beatrises de Andiā kundzes lekciju „Radīt dārzu Turēnā”.  Stāstījums būs par Luāras pilīm un to skaistajiem dārziem.

Vietu skaits ierobežots. Ar PRO-1 atbalstu lekciju būs iespējams arī vērot Rīgas Pils priekšā uz lielā ekrāna.

No. plkst. 20.00 atvērsies muzeja 1. stāva durvis, un ar Rietumu bankas atbalstu mēs jums piedāvāsim tik tālo un eksotisko Indonēziju. Prambananas tempļa dejotāji mūs ievedīs hindu rituālo deju pasaulē. Muzejs būs atvērts, kamēr dejotāji nogurs.

Arī šīs dejas būs iespējams vērot uz lielā ekrāna Rīgas Pils priekšā. Ja paliks auksti – mēs Jūs cienāsim ar īpašu, C vitamīna bagātu, Indonēzijas tēju.

Parambananas tempļa dejotāju uzstāšanās ir tikai daļa no Indonēzijas kultūras un amatniecības dienām Ārzemju mākslas muzejā. Galvenais šo dienu notikums - Indonēzijas kultūras un amatniecības izstāde – savas durvis skatītājiem vērs par godu Muzeja dienai. Izstāde būs apskatāma no 17. līdz 23. maijam.

Aicinām sekot aktuālajai informācijai par Indonēzijas kultūras un amatniecības dienām mūsu mājaslapā www.amm.lv vai zvanot pa muzeja informācijas tālruni 6-7226467.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV