Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dailes teātris izsludina zīmējumu konkursu „Punktiņas un Antona krāsainie piedzīvojumi Dailes teātrī”

Liene Jakovļeva, 20.05.2009. 11:02

Dailes teātris izsludina bērnu un jauniešu zīmējumu konkursu „Punktiņas un Antona krāsainie piedzīvojumi Dailes teātrī”, kura noslēgums notiks 31. augustā pasākuma „Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu Dailes teātrī!” ietvaros.

29. maijā Dailes teātrī notiks Ēriha Kestnera izrādes bērniem „Punktiņa un Antons” pirmizrāde. No 28. maija līdz 15. augustam pirmsskolas un skolas vecuma bērni un jaunieši vecumā līdz 18 gadiem aicināti piedalīties zīmējumu konkursā, kurā jāataino Punktiņa, Antons, suns Pifka vai kāds cits tēls no Ēriha Kestnera stāsta par Punktiņu un Antonu.

Konkursā iesniegtos darbus trīs vecumā grupās vērtēs īpaša komisija, kurā darbosies Dailes teātra mākslinieciskā un administratīvā personāla, kā arī izrādes „Punktiņa un Antons” radošās komandas pārstāvji.

Darbus varēs iesniegt Dailes teātrī vai arī, sūtot pa pastu. Ar konkursa nolikumu var iepazīties Dailes teātra mājaslapā http://www.dailesteatris.lv/index.php?&414

Konkursa galvenā balva – trīs interesantāko un labāko zīmējumu publicēšana izrādes „Punktiņa un Antons” programmās, ielūgumi uz izrādēm, kā arī citas pārsteiguma balvas.

Konkursa rezultāti tiks publicēti Dailes teātra mājaslapā www.dailesteatris.lv, bet uzvarētāju apbalvošana notiks 31. augustā pasākuma „Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu Dailes teātrī!” ietvaros. Gan 31. augustā, gan 1. septembrī jau no 16.00 būs atvērtas Dailes teātra durvis un svētku sajūtas radīšanai darbosies radošās darbnīcas, būs apskatāma zīmējumu izstāde, varēs izmantot fotogrāfa pakalpojumus, un nobaudīt teātra kafejnīcas īpašo skolas sākuma ēdienkarti. Plkst. 17.00 sāksies izrāde „Punktiņa un Antons”. Uz izrādēm 31. augustā un 1. septembrī biļešu iepriekšpārdošana - no 20. maija.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV