Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izdota Čehu-latviešu-lietuviešu sarunvārdnīca

Arita Gutāne, 25.05.2009. 16:29

„Kulturní dialog, o.s.” (NVO Kultūras dialogs) izdevis Čehu-latviešu-lietuviešu sarunvārdnīcu, kuras prezentācija notika Prāgas grāmatu tirgus ietvaros maija vidū.

Vārdnīcu sastādījuši Alvydas Butkus, Alberts Sarkanis, Denisa Šelelyová sadarbībā ar Violu Annu Bīriņu, Geda Montvilaitė-Sabaitienė, Pavel Štoll, Dagmar Váňová. Izdevums papildināts ar čehu ekvivalentiem, kurus tulkojuši Prāgas Kārļa universitātes Filozofijas fakultātes letonikas studenti. Sarunvārdnīcas tēmas aktualizētas, papildinātas un pielāgotas čehu lasītāju vajadzībām. Grāmatas autori cer, ka sarunvārdnīca noderēs arī latviešiem un lietuviešiem, kas interesējas par čehu valodu.

Čehu-latviešu-lietuviešu sarunvārdnīca publicēta ar Valsts valodas aģentūras (Latvija) finansiālo atbalstu un izdota ar Lietuviešu-latviešu ceļveža autoru Alvīda Butkus un Alberta Sarkaņa piekrišanu. Vārdnīca nav paredzēta pārdošanai. Interesenti to var saņemt personīgi Prāgā, iepriekš nosūtot epastu uz info@kulturnidialog.eu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV