Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

RīBēJa MuTe svin četru gadu jubileju

Liene Paukšēna, 27.05.2009. 11:53

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris RīBēJa MuTe savu ceturto dzimšanas dienu svinēs ar koncertu, kurā ar mūzikas, tērpu un scenogrāfijas palīdzību dosimies krāsainā ceļojumā... Četros gados ir tapuši 9 jauniestudējumi. Tos atcerēsimies gan dziesmu un deju fragmentu priekšnesumos, gan video mirkļos. Kā jau dzimšanas dienas ballītei pienākas, būs jaukas atkaltikšanās: kavēsimies atmiņās un būsim atvērti jaunām atklāsmēm. Koncerta mozaīku īsti nebēdnīgu un rotaļīgu kopā ar skatītājiem veidos publikas iemīļoti mākslinieki - AISHA un Varis Vētra.
RīBēJa MuTe svin četru gadu jubileju

Dzimšanas dienas koncerts notiek VEF Kultūras pilī 1. jūnijā pl. 18.30. Viesu ierašanās – no pl.17.30. Pirms koncerta varēs piedalīties loterijās ar jaukām balvām, būs iespēja nogaršot arī kādu cienastu! Svētkos ar mums kopā būs Mēness Aptieka un Marsiešu vitamīni, Orbit un Lipmo!

Koncertā piedalās: dziedātāji - AISHA, Annija Putniņa un Nauris Indzeris, aktieri - Varis Vētra, Aija Dzērve, Anna Šteina un Dace Geidmane, kā arī bērnu ansambļi „Momo”, „Palāsītes”, „Knīpas un Knauķi” un „Zelta Sietiņš”.

Koncertā skanēs Atvara Sirmā, Zigmara Liepiņa, Jāņa Ķirša, Vitas Siliņas, Nika Matvejeva, un latviešu tautas mūzika no RīBēJa MuTe izrādēm „Burtu rotaļas”, „Momo”, „Klase”, „Puteklītes un Puteklīša Ziemassvētki”, „Kazlēni un vilks”, „Pifa piedzīvojumi” un „Reiz bija...”.

RīBēJa MuTe ir projektu teātris, kuru 2005. gada 1. jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. Teātris arī turpmāk padziļinātu vērību pievērsīs Latvijas bērnu inteliģentas izklaides iespējām, ar savu darbību paplašinot kultūras piedāvājumu bērnu un jauniešu auditorijai.

Svinēsim RiBeJa MuTe ceturto dzimšanas dienu kopā!

Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000; VEF Kultūras pils kases telefons: 67828529) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 4,00 – 6,00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV