Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Foto no izrādes "Par spīti grūtiem laikiem"

easyget.lv, 01.06.2009. 15:12

Dailes teātra sezona noslēgsies 10. jūnijā ar Raimonda Paula dziesmu koncertu „Par spīti grūtiem laikiem...” un tam sekojošo sezonas noslēguma balli.
Foto no izrādes "Par spīti grūtiem laikiem"

Galerijas:

Sezonas izskaņā skatītājiem pēdējo reizi būs iespēja noskatīties un noklausīties latviešu teātra tēva Ādolfa Alunāna 160 gadu jubilejai veltīto koncertu „Par spīti grūtiem laikiem...”, kurā skan paša Alunāna joprojām aktuālās kuplejas, kā arī Raimonda Paula populārās melodijas no savulaik skatītāju tik iecienītajiem iestudējumiem – teātra izrādes „Džons Neilands” un televīzijas uzveduma „Mucenieks un muceniece”. Koncertā piedalīsies Ieva Pļavniece, Ilze Ķuzule, Rudīte Būmane, Ilona Balode, Jānis Paukštello, Artūrs Skrastiņš, Ģirts Ķesteris, Valdis Liepiņš un Artis Robežnieks, bet pie klavierēm būs maestro Raimonds Pauls. Muzikālo pavadījumu veidos taustiņinstrumentālists Gints Žilinskis, ģitārists Uģis Tirzītis, basģitārists Bruno Priekulis un sitaminstrumentālists Tālis Gžibovskis. Koncerta muzikālais vadītājs un diriģents ir Juris Vaivods.

Foto: Jānis Deinats

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV